SUPERSÀ ROQUETES 

 Av. Ports de Caro, 2

És un espai on oferim diversos serveis per complir les necessitats dels nostres clients.

A la Cafeteria oferim  per esmorzar entrepans, dolços, pastes salades, batuts, cafè ecològic, smoothies, sucs naturals i molt més. Per dinar seguim amb la nostra línia d'alimentació sana on pots gaudir de PLATS DE LA SETMANA, es compon de diverses opcions on el client pot elegir depenent les seves necessitats, quin tipus de cuina prefereix LA TRADICIONAL (carn o peix) o VEGETARIANA I VEGANA i si vol complementar amb postre, cafè, te o infusió.

També oferim la possibilitat d'emportar-te els plats i així poder gaudir de la nostra cuina a casa teva.

I ara per sopar ens estrenem amb "NITS DE TAPETES", les nits del cap de setmana (divendres, dissabtes i vespres de festius ) hem elaborat una carta de tapetes, plats, foccacies i plats.

Al nostre Obrador ubicat al mateix local elaborem tots els nostres productes. Elaborem càterings, oferim menjar per emportar al moment exposat a la nostra vitrina i també facilitem un nou servei de tuppers per a casa per als clients que disposen de poc temps per cuinar, a través de la nostra web poden elegir entre una gran selecció de plats per organitzar-se la setmana, els elaborem i amb 24h poden disposar d'ells. Utilitzem el procés "cook chill" per garantir la seguretat alimentària i aportar una major duració al producte.

També disposem de terrassa per gaudir del teu esmorzar, dinar o sopar a la fresca.

              SUPERSÀ FERRERIES 
               Av. Cristofol Colon, 19
 A Supersà ferreries oferim les mateixes opcions de productes excepte la terrassa i les nits , ja que està ubicat a una zona de serveis i limita el nostre horari.