SUPERSÀ neix amb la idea d'oferir aliments ecològics i de proximitat per facilitar l'accés a un nombre major de persones a aquesta alimentació.

Iniciem la nostra aventura amb la distribució i venda d'aliments ecològics tan a l'engròs com a la nostra botiga, a poc a poc ens vam adonar que per a donar a conèixer els nostres productes era necessari que el client els provés, en definitiva oferir-li una experiència de menjar sa, ecològica, tradicional, vegana i vegetariana.

Així va néixer SUPERSÀ  transformem la nostra botiga en una cafeteria, on els nostres clients comparteixen un moment molt especial del dia L'ESMORZAR, els oferim diverses opcions, dolços, salats, batuts, cafè ecològic, smoothies, sucs naturals, per a tota mena de públic els que els agrada la carn i el peix, o els que són vegetarians i vegans, o bé per motius de salut mengen SENSE GLUTEN o SENSE LACTOSA, tots elaborats per nosaltres mateixos.

A part de l'esmorzar, també es comparteix EL MENJAR, on aquí seguim amb la nostra línia habitual d'oferir una alimentació sana a tota mena de persones, els oferim una selecció de plats de primera qualitat, on el client tria el que vol menjar, beure i quin tipus de cuina prefereix LA TRADICIONAL (carn o peix) o VEGETARIANA I VEGANA i per descomptat molts d'ells SENSE GLUTEN.

 Des del principi vam oferir el servei TAKE AWAY (PER EMPORTAR), aquest servei amb l'arribada de la pandèmia va anar creixent, ens vam adonar que els nostres productes agraden, i que va arribar l'hora d'oferir-los més enllà de la nostra àrea d'influència, i aquí és on neix SUPERSÀ OBRADOR.

SUPERSÀ OBRADOR  és on cuinem de manera natural per a la nostra cafeteria, realitzem servei de càtering i tenim una àmplia gamma de menjar per a portar, brioixeria i pastisseria artesana de productes típics. Amb l'ajuda de la tecnologia (procés *cook&*chill) aconseguim que els nostres plats arribin als nostres clients recentment cuinats i amb una durada de 7 a 10 dies en la nevera sense necessitat de congelar-los, sense que perdin les seves propietats organolèptiques, mantinguin les seves propietats intactes i com acabats de cuinar.

Obrir, escalfar i menjar, els nostres clients poden triar entre 15 a 20 plats setmanalment perquè s'organitzin la setmana, no hagin de cuinar (o el just) i que trobin aquest temps que els falta diàriament per ... les seves activitats.

 Recentment, hem ubicat el nostre obrador a un nou local on oferim també servei de cafeteria i ens estrenem amb les nits de cap de setmana (divendres, dissabte i vespres de festius) on podràs gaudir d'una carta de tapetes, plats, foccacies i també l'opció de menú nits.