Avís Legal

Condicions Generals d’Utilització de les Pàgines Web de supersa.es

El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l’accés i l’ús del WEB http://www.supersa.es, d’ara endavant “el WEB”.

L'ús del WEB implica l'expressa i plena acceptació d'aquestes condicions generals en la versió publicada en el moment en què l'usuari accedeixi a aquest, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar-se a alguns dels serveis concrets del WEB.

Propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts de la pàgina

No es podran realitzar actes de reproducció, modificació, distribució o comunicació pública del WEB o algun dels seus elements sense el previ consentiment per escrit del seu titular.

Els usuaris del WEB únicament podran realitzar un ús privat i personal dels continguts d’aquest.

 

El titular no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut del WEB i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que mitjançant l’emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer de titularitat Isabel Mestre Pla amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud.

Així mateix, tret que vostè manifesti expressament el contrari, es podran utilitzar les seves dades personals per a mantenir-li informat de notícies i novetats relacionades amb els seus serveis. Així mateix, l’informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic o bé mitjançant escrit dirigit a *Isabel Mestre Pla, Mig dia 20 C.P. 43500, Tortosa (Tarragona), acompanyant fotocòpia del seu DNI

La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat la prestació dels serveis i el lliurament i facturació dels productes oferts a l’usuari des del WEB, així com oferir informació als clients que el sol·licitin sobre els productes comercialitzats.

El WEB utilitza “cookies” (petits arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina), utilitzats per al correcte funcionament del catàleg electrònic i per a les estadístiques d’accés al WEB.

Les “cookies” utilitzades en el WEB tenen caràcter temporal i en cap cas s’utilitzaran per a recollir informació de caràcter personal.

Modificacions

El titular del WEB es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l’usuari, de modificar ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del WEB, de manera unilateral.

Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d’ús així com qualssevol altres condicions particulars.

Exclusió de responsabilitat

El titular no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el WEB, ni de l’exactitud de la informació continguda en ell.

Enllaços

Els enllaços continguts en el WEB poden dirigir a pàgines web de tercers. El titular no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre el titular i a les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.

Devolució de productes

Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet, disposaràs d’un termini de 24 hores per a exercitar el teu dret de devolució, en tractar-se de productes frescos.

En cas de devolució, les despeses d’enviament no seran reemborsats. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client (equivalen a l’import de l’enviament que correspongui a la mena de producte adquirit i al destí enviat). 

Per a realitzar la devolució, el producte haurà d’estar en el seu embalatge original i amb els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos en el seu cas. Una vegada rebuda la mercaderia en els nostres magatzems, i prèvia comprovació de l’estat d’aquesta, es procedirà al reintegrament del seu import.

Dades d’informació general

Per a donar compliment amb el que s’estableix en la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web. 

Titular: Isabel Mestre Pla

 Domicili: C/Mig dia 20

Localitat: 43500 Tortosa (Tarragona)

Telèfon: 638205067

Correu: https://www.supersa.es/contacta/

DNI: 52603677D